Er valt écht wat te kiezen

Om je te laten zien wat er allemaal mogelijk is hebben we als voorbeeld een aantal indelingen van het huis getekend. Zo krijg je een goede indruk hoe het te gebruiken is. En wanneer je wanden anders wil plaatsen, dan kan dat vaak zonder dat ‘de teller direct gaat lopen’. Zolang het maar mag binnen de regelgeving, het zogenaamde Bouwbesluit. Je hoeft daar geen verstand van te hebben: geef aan hoe je zou willen wonen en we helpen je om te zien of het kan.

Ook bij andere onderdelen kun je zelf bepalen hoe het moet worden: de positie van de ramen, de gevelafwerking, de hoeveelheid domotica, etc. We vinden het belangrijk dat het huis in de basis compleet is, maar als je meer wensen hebt en het allemaal wat uitgebreider mag zijn is het bijvoorbeeld mogelijk het huis energieneutraal te maken. Bouw je liever casco en wil je zelf afbouwen dan kan dat ook.

in ontwerp