Wat kost het?

Een basis Slimhus kost 112.000,- euro, inclusief BTW, exclusief grond.
Daarvoor krijg je een woning van 2 bouwlagen hoog, 3,9 meter breed met een houten gevel en een indeling op maat. Precies zoals jij het wilt.

Extra uitbreidingen, bijzonder gevel materiaal, aanvullende wensen voor in- en afbouw tekenen en rekenen we desgewenst voor.

Met een uitgekiend houtskeletbouw-systeeem kan het Slimhus op smalle binnenstedelijke locaties gemakkelijk en relatief snel opgebouwd worden. Bouw(plaats)kosten worden kleiner door de woning in serie neer te zetten. Het ligt voor de hand dat wanneer een aantal kopers tegelijk wil bouwen de kosten per woning naar beneden gaan. Dat is een van de voordelen van bouwen met CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). Liefst een serie van minimaal 5.

Het bouwproces van Slimhus is zo gekozen dat het goed beheersbaar en voorspelbaar is, waardoor we vooraf precies kunnen aangeven wat het huis gaat kosten. Ook van uitbreidingen die je nu of later zou willen maken kunnen we vooraf vertellen wat je daarvoor moet reserveren. Zo kun je beter plannen. En oja … het werken met prefab onderdelen heeft als groot voordeel dat we snel en schoon kunnen werken: een extra verdieping staat in dag of twee zodat je niet maanden in het stof hoeft te zitten. Stap dus klein in, en breidt later uit.

 

in serieuze zaken