We zijn los!

In plaats van enkele maanden bouwen en vullen van een nieuwe website, zetten we onze producten direct online. Terwijl we verder werken aan de website en aan het product Slimhus. Kijkje in de keuken, want wat je nu online ziet is ver van ‘af’, maar de start is gemaakt. Echte dingen leiden tot echte reacties. En dat is ook ons doel met dit blog: interactie. Feedback.

Slimhus is een initiatief van atelier PRO architekten, in samenwerking met VDM Woningen. En al heeft atelier PRO jarenlange ervaring in woningbouw, dit is een geheel nieuwe onderneming. Niet alleen het product is nieuw, de werkwijze is totaal anders. Daar waar we bij de start van een traditioneel ontwerpproces een klant en locatie, budget en stedelijke randvoorwaarden allemaal comfortabel in beeld hadden, begint het nu met een zoektocht. Een zoektocht naar kopers, naar locaties, en bovenal: naar een manier om dat nieuwe proces in beeld te brengen.

Vandaar ook dit blog. Want participatie begint bij communicatie. En omdat we vinden dat bij een nieuw product ook een nieuwe aanpak hoort. Onze rol van architect verandert met de opkomst van (C)PO. En om dat momentum mee te pakken, delen we hier alles. Wat we doen, onze kleine succesjes, onze vragen en oplossingen – en ook graag jouw suggesties. Vragen en opmerkingen? Bel of mail ons. Of zet ze in een comment. Wij horen graag van je.

in over ons