Slimhus op zelfbouwmarkt in Amsterdam

Aankomend weekend is Slimhus te zien op de Zelfbouwmarkt in Amsterdam. Op zaterdag 29 en zondag 30 oktober worden daar alle zelfbouwkavels in Amsterdam gepresenteerd. Bezoekers krijgen een overzicht van de kavels die in 2012 en 2013 worden opgeleverd. Daarnaast biedt de markt allerlei informatie over het zelf bouwen van je huis.

Amsterdam wil dat zelfbouw een volwassen onderdeel van de Amsterdamse woningmarkt wordt. De bekendste zelfbouwvorm is die waarbij iemand een stuk grond afneemt en daarop zijn of haar eigen woning bouwt. In Amsterdam zijn niet veel plekken geschikt voor deze vorm. Daarom zoekt de gemeente naar mogelijkheden voor vormen waarbij groepen mensen samen een blokje woningen bouwen (collectief particulier opdrachtgeverschap).

Het Slimhus past perfect binnen deze ambities. Met het Slimhus kan op kleinschalige wijze de stad zich blijven ontwikkelen. Kopers krijgen de kans hun eigen wensen vorm te geven, en in een collectief van 5 verschillende woningen ontstaat zo een verrassende combinatie die past bij de diversiteit van de binnenstad.

We zien je graag bij onze marktkraam aanstaande zaterdag en zondag.

Locatie: Strand West in de Houthaven, Stavangerweg 900 , 1013 AX Amsterdam.
De toegang is vrij, 11:00 – 17:00u.

 

in amsterdam, locaties