Even voorstellen: de mensen achter Slimhus

Het idee voor Slimhus kwam van Ernstjan Cornelis, directeur bij atelier PRO architekten in Den Haag. Hij vond dat het tijd was voor een nieuw soort woning, en heeft in Barli een partner gevonden om deze te realiseren. Technisch dan, want een koper, locatie of budget had hij nog niet, en techniek is vooral waar Ernstjan goed in is. Lees in dit interview meer over de motivaties en ideeën van Ernstjan.

Om het idee van het Slimhus verder uit te werken, heeft hij een divers team samengesteld van architecten bij PRO. Hier een klein voorstelrondje. Klik op de fotootjes voor het bijbehorende Linkedin profiel:

  Alex Letteboer
grote kwaliteitsbewaker, is altijd op zoek naar hoe het nog beter kan, ook directeur bij PRO.
  Allard de Goeij
kent de randvoorwaarden en technische details als geen ander. Volg Allard op twitter @allardDG
  Naomi Schiphorst
probeert haar ervaring in de nieuwe media bij deze zoektocht in te zetten. Volg Naomi op twitter @NGHM
in over ons