Het basishuis: oppervlakte, afwerking en gevelmaterialen

Het basis Slimhus is compact en compleet; het bestaat uit twee verdiepingen met een oppervlakte van 72 m2 woonoppervlak.woning A1 basis + prijs

Het basis huis wordt kant-en-klaar opgeleverd. Je kunt er dus zo in. Er zit standaard een goede keuken in en muren en plafonds zijn glad afgewerkt en gesausd. We willen graag kwaliteit leveren, vandaar dat badkamer en toilet over de hele hoogte waterdicht zijn afgewerkt. En omdat we Slimhus wel Deens en fris vinden hebben we wanden, vloer en plafond alvast in lichtblauw uitgevoerd. Ja, okee, een andere kleur mag natuurlijk ook.

gevel hout_horizontaal

Het Slimhus heeft aluminium kozijnen en houten gevelbekleding, aangevuld met witte accenten. Wij krijgen er een opgeruimd gevoel bij! Zoals we al aangaven kun je ook andere gevelmaterialen kiezen: staalplaat met een mooie roodbruine tint bijvoorbeeld of zelfs het luxe Corian. Je snapt dat dat wel iets duurder wordt, maar omdat het oppervlak beperkt is vallen de extra kosten mee. Kies vooral iets dat past bij de omgeving, je smaak en je portemonnee. We laten je graag de mogelijkheden zien.
> hier kun je zien hoe je het basishuis eenvoudig kunt vergroten

in ontwerp, techniek