Veemarktterrein: het ándere Slimhus

Deze variant van het Slimhus hebben we bedacht voor vlek E van het Veemarktterrein, waarbij huis en garage eigenlijk in elkaar zijn geschoven.
Je huis staat dichterbij de straat en je tuin heeft uitzicht op water, bomen en sportvelden. Je krijgt ook een terras op het zuiden dat grenst aan je woonruimte!

maquette_variant_site

De indeling van het huis ziet er in basis zo uit:

woning B1 basis

 

Zoals bij de andere versies van het Slimhus, kun je ook dit huis naar behoefte uitbreiden. Dan kan bij de bouw, maar ook als je er al een tijdje woont. Hieronder zie je wat je krijgt als je de begane grond uitbreidt met 1.80 meter:

woning B2 (+ uitbreiding bg)

 

Als je ook op de verdieping wat meer ruimte wil, zou je zowel de begane grond als de verdieping met 1.80 meter kunnen uitbreiden:

woning B3 (+ uitbreiding BG+1e)

 

Wat ons erg aanspreekt is dat je bij de bouw van een 2e verdieping opeens ook vides kunt gaan maken! Zo is er veel meer contact tussen je woongedeeltes beneden en boven. In de voorbeelden die we hier laten zien hebben we steeds de keuken beneden getekend, maar je kunt ook besluiten om boven te gaan koken en eten! Het is maar net wat je wilt.

woning B6 (+ 2e verdieping + vide)

 

Zonder vide kan natuurlijk ook; je hebt dan weer andere mogelijkheden. Zo heb je alle ruimte om op de verdieping te gaan wonen en bijvoorbeeld beneden een werkruimte of slaapkamer aan de tuin te maken. We maken dan graag een trap voor je tussen tuin en je woongedeelte. Kan het slimmer volgens jou: laat het ons weten!

 

Er kan natuurlijk nog meer, maar het is bijna ondoenlijk om álles te laten zien. Ons eerste doel is om te kijken wie geïnteresseerd is. Vervolgens proberen we met de mensen die soortgelijke wensen hebben een bouwgroepje te vormen. Lijkt dit idee je wel wat? Meld je dan hier aan als geïnteresseerde zonder verdere verplichting.

> Bekijk hier het Slimhus met losse garage voor het Veemarktterrein
> Heb je al gezien dat je met dit huis veel voorzieningen in de buurt hebt?

in utrecht