Veemarktterrein: Slimhus met garage

Voor vlek E hebben we twee typen huizen bedacht: het Slimhus, standaard aangevuld met een aparte garage en een nieuw type waarbij je garage onderdeel is van je huis. Als je graag een tuin op het zuiden wil, is het Slimhus met losse garage de beste optie. Bij dit huis heeft je woonruimte een vrije breedte van 3.90 meter en grenst zowel aan de tuin als aan het water. Dat ziet er zo uit:

 

Omdat we nog niet weten wat de grondprijs hier is kunnen we je op dit moment alleen de bouwkosten laten zien. Het grondoppervlak dat hierbij hoort is circa 103 m2.

Wil een grotere leefruimte dan hierboven? Dan zou dat er zo uit kunnen zien:Het leuke is dat je je garage kan laten uitvoeren als extra kamer, bijvoorbeeld als je een bedrijfje aan huis zou willen (of gewoon een extra kamer aan de straat):

woning A3 Utrecht

 

Maar we hebben ook nog een ander type huis bedacht voor deze plek waarbij huis en garage bij elkaar zijn gevoegd. De mogelijkheden zijn daarbij weer anders dan bij het huis hierboven, zodat iedereen aan zijn of haar trekken komt!

> Kijk hier hoe het andere type huis eruit ziet!

 

 

in utrecht