Het basis Slimhus verder uitbreiden

Het idee is eenvoudig: je start met het basishuis en kijk je of dat voldoende ruimte biedt voor jouw woonwensen. Afhankelijk van je behoeften kun je op verschillende manieren je huis uitbreiden. Een extra verdieping, of een uitbreiding aan de achterzijde voor een dieper huis. Meer leefruimte, meer slaapruimte, een werkruimte, wel of geen dakterras… Hier zie je hoe dat werkt.

matrix website

Het basishuis heeft een breedte van 3.90 meter als binnenmaat, waarin alles zit wat je van een huis mag verwachten.

De uitbreiding aan de achterzijde van het huis is 1.80 meter diep, maar als je wilt kan dat ook meer zijn. Wanneer je graag een wat breder huis wilt, dan kunnen we de binnenmaat vergroten met een veelvoud van 30 centimeter, tot een maximum van ongeveer 6 meter.

We hebben voor het basishuis en de uitbreidingen uitgerekend wat ze kosten; voor andere mogelijkheden kunnen we het zo voor je uitrekenen. Je kunt kiezen voor een uitbreiding direct bij de start, of nog even wachten met die extra verdieping totdat je ‘m echt nodig hebt. Later uitbreiden kan altijd nog.

in ontwerp