10 vrije kavels op de Beetsstraat in Den Haag: wie biedt?

impressie Beetsstraat door Gemeente Den Haag

Den Haag gaat vrije kavels verkopen. “We zetten de ramen en deuren open voor kleine opdrachtgevers en dagen u uit om mee te doen.”
Wij hebben al wat rond gekeken, en ons lijkt de Beetsstraat de meest geschikte locatie voor het Slimhus concept.
Er worden hier 10 kavels vrij gegeven, in “een Haagse stadsbuurt met reuring, rust en ruimte.” Leuke buurt, groen pleintje voor de deur en je eigen gevel realiseren zonder welstandstoets. Dat biedt mogelijkheden. Bekijk hier de kavelkaart van de Beetsstraat voor een overzicht.

De kavelprijs loopt van 38.000 tot 55.000 euro, dit is inclusief 19% BTW. Het prijspeil van de grondprijs is 1 februari 2012.

Dit kan heel snel gaan, denken wij. Er passen twee Slimhusen op 1 kavel, gestapeld, en misschien ook wel naast elkaar. En er valt natuurlijk nog meer voordeel uit te halen als er een rijtje van 5 tegelijk gebouwd wordt. Wie biedt?

in den haag