hoe ver is het fietsen van de Beetsstraat naar atelier PRO


Grotere kaart weergeven

Gemeente Den Haag heeft hét opgepikt, (C)PO onder de naam kleinschalig opdrachtgeversschap. Het plan is volgens de gemeente ‘uit te gaan van een jaarlijkse ambitie van 50-100 kavels/woningen en te starten met een 4-tal locaties. Dat zijn: Gele Lis (Ypenburg), Esdo (Erasmusveld), Beetsstraat (Spoorwijk) en Laakhaven West. Het gaat om in totaal ca. 190 kavels waar, afhankelijk van het type, 200-300 woningen gerealiseerd kunnen worden in verschillende prijsklassen en verschillende vormen van Kleinschalig Opdrachtgeverschap.’

Wij zien dit zitten en zijn vooral fan van de Beetsstraat! Atelier PRO neemt zelf ook een serieuze optie om hier Slimhus te bouwen, wie doet mee? Een rijtje van vijf!  kom binnenkort bij ons kletsen.

in den haag