Slimhus in de Coendersbuurt in Delft

interieur perspectief Slimhus Coendersbuurt

interieur perspectief Slimhus Coendersbuurt

Slimhus is ook mogelijk in de nieuwe Coendersbuurt in Delft. Het concept past perfect in deze nieuwe wijk, waar bewoners zelf een kavel kunnen kopen en hun huis realiseren.

De Coendersbuurt is een van drie nieuwe woonwijken die in de spoorzone van Delft gebouwd gaan worden. In 2015 de eerste schop de grond in. Nieuw Delft biedt hier geeft hier ook kavels uit voor particulier opdrachtgeverschap. Deze kavels komen in juni 2014 in de verkoop.

delft spoorzone

Deze nieuwe wijk grenst direct aan de historische binnenstad en ligt boven de spoortunnel in het centrum van Delft. Alweer vier jaar lang wordt hier gewerkt. Een enorme operatie die deze stad voorgoed verandert. Niet alleen verdwijnt het viaduct dat decennialang de stadsdelen visueel van elkaar scheidde, Delft krijgt er een aantrekkelijk en modern en geavanceerd vervoersknooppunt bij. Door deze operatie ontstaat er boven de tunnel ruimte voor een compleet nieuw stukje stad: Nieuw Delft

Coendersbuurt_situatie groot

Met ongeveer 1.000 nieuwe woningen, een nieuw stadspark, een mooie nieuwe gracht en waterpartijen, gezellige horeca en werkplekken en een nieuw stadskantoor met ondergronds een nieuwe modern station; straks een van de meest geavanceerde OV-knopen van Nederland.

Coendersbuurt bloknummering

Bewoners die hier hun eigen huis bouwen, wonen dan dichtbij het nieuwe treinstation en naast het Westerkwartier. De wijk bestaat uit grondgebonden woningen in een viertal bouwblokken, in en autoluwe opzet, omringd door water.

Coendersbuurt_blokken_isometrie

De grondgebonden woningen krijgen allemaal hun eigen parkeerplaats. Aan de achterzijde worden de auto’s afgeschermd van het zicht door tuinen. De voorzijde van de woning ligt aan de straat.

Coendersbuurt_parkeerdek

Slimhus zou hier precies in passen. Perfect voor de Coendersbuurt in Delft. Elke woning wordt helemaal op maat gerealiseerd waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van geprefabriceerde houten onderdelen. Zo kunnen we een hoge kwaliteit garanderen en een snelle bouwtijd.

Coendersbuurt_situatie klein

Meer weten over Slimhus?
Kom op zaterdag 5 juli naar de lancering van het complete kavelaanbod van de Coendersbuurt in Loods015, meer informatie zie de website van Nieuw Delft.
slimhus_delft_crop

 

in delft, locaties